Administratiekantoor Bureau van Rooy

Voor uw financiële administratie een reikende hand!

Administratiekantoor Bureau van Rooy

Administratiekantoor Bureau van Rooy is gespecialiseerd in het voeren van de financiele administratie en het geven van advies op maat.

Bureau van Rooy is een administratiekantoor dat naast kennis en kwaliteit veel investeert in persoonlijk contact zodat wij niet alleen uw administratie kennen maar ook de werkvloer erachter. Hierdoor kunnen wij u pro-actief adviseren over mogelijke kansen of dreigingen binnen uw bedrijf. Onze uitgebreide branche expertise stelt ons in staat  om u als ondernemer optimaal bij te staan.

uw administratie uitbesteden aan administratiekantoor Bureau van Rooy

Of u nu starter bent of al langere tijd een onderneming heeft. administratiekantoor Bureau van Rooy te Krimpen aan den ijssel of Capelle aan den IJjssel  kan u helpen.

Wij bieden onder andere ook startersbegeleiding aan. Als u de administratie op moet starten, vraagt dat veel kennis en expertise van u. Ieder bedrijf verlangt naar een goede en overzichtelijke  administratie. Naar mate u het drukker krijgt als bedrijf, kan dit u erg veel tijd kosten. Hierdoor kan de administratie zich opstapelen en niet meer te overzien zijn. Administratiekantoor Bureau van Rooy helpt u daarbij graag.

Daarbij kunt u denken aan de financiële administratie, de loonadministratie, maar ook de fiscale aangiften. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen, en kijken dan ook uit naar een prettige samenwerking.

De tijd die u eerst kwijt was aan de boekhouding, kunt u nu investeren in uw onderneming. Dit scheelt u wellicht ook een hoop stress, u weet namelijk vanaf nu dat uw administratie in goede handen is.

U kunt kiezen uit verschillende manieren om uw administratie te verwerken:

  • Uw volledige administratie uitbesteden: administratie, belastingaangiften en het jaarwerk wordt door ons uitgevoerd. Dit kan ook bij u op kantoor gedaan worden.
  • Zelfstandig online boekhouden: verwerk zelfstandig uw inkoop facturen, verkoopfacturen en bankafschriften met onze software of uw eigen administratieprogramma. Uw contactpersoon op de vestiging bij u in de buurt controleert uw administratie, maakt eventuele correcties en doet daarnaast de belastingaangiften en het jaarwerk;
  • Tijdelijke hulp bij uw boekhouding: heeft u op tijdelijke basis een allround administrateur nodig? Bij capaciteitsproblemen kunt u gebruik maken van een van onze financiele profesionals voor het wegwerken van administratieve achterstanden. Voor het opstellen van bedrijfsspecifieke rapportages, doorspreken van cijfers met het management en het uitzetten van acties naar de toekomst.

Tevens heeft ons administratiekantoor ruime ervaring met het verzorgen van de administratie en het beheren van vastgoed, serviceflat, seniorencomplexen en woningcorporaties.

Naast onze zakelijke klanten verrichten wij ook werkzaamheden voor particulieren, zoals de aangifte inkomstenbelasting, schuldhulpverlening en het terugvragen van btw van zonnenpanelen.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Adres

Krimpen aan de Lek:

Frans Halsstraat 2a
2931 CC Krimpen aan de Lek
E-mail: info@bureauvanrooy.nl
Tel: 0180-522466

Capelle aan den IJssel:

Valeriusrondeel 147
2902 CD Capelle aan den IJssel
E-mail: info@bureauvanrooy.nl
Tel: 06-42867765

Administratiekantoor:

Boekhouder
Salarisadministratie
Starters begeleiding
Management rapportages
Vve- beheer
Aadngifte inkomstenbelasting
Krimpen aan de Lek
Lekkerkerk
Krimpen aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
Rotterdam

© 2018 Bureau van Rooy, Krimpen aan den IJssel / Capelle aan den IJssel