Administratiekantoor Bureau van Rooy

Voor uw financiële administratie een reikende hand!

Een goede, overzichtelijke jaarrekening is belangrijk voor u als ondernemer. U ziet waar uw bedrijf staat en op basis van de cijfers kunt u verantwoorde beslissingen nemen over de toekomst van uw bedrijf.

De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw bedrijf. De jaarrekening is een belangrijke bron van informatie voor u, maar ook voor de fiscus of uw bank. Voor de samenstelling van de jaarrekening is daarom de nodige deskundigheid vereist. Onze specialisten werken met kennis van uw branche en kunnen u zo tijdig en effectief adviseren.

Wij streven ernaar om jaarrekeningen steeds efficiënter voor te bereiden. Hierbij maken wij gebruik van laatste technologische.

Samenstellen van de jaarrekening

Administratiekantoor Bureau van Rooy helpen u bij het professioneel samenstellen van uw jaarrekening. Wij verzamelen de gegevens die nodig zijn. Vervolgens verwerken en rubriceren wij deze gegevens voor u. Omdat u niet van alle regels op de hoogte kunt zijn, stellen wij de jaarrekening uiteraard samen volgens de geldende wet- en regelgeving. Omdat wij een samenstellingsverklaring aan het overzicht toevoegen, weet de ontvanger dat deze zorgvuldig door een specialist is opgebouwd.

De jaarrekening is niet alleen een cijfermatige weergave van het afgelopen jaar. Het is ook een belangrijke basis voor het nemen van beslissingen over de toekomst van uw onderneming. Daarom is het bijzonder prettig dat uw jaarrekening wordt samengesteld door iemand die uw onderneming kent. Onze adviseurs denken bovendien met u mee over mogelijke verbeteringen van uw bedrijfsvoering.

Eenvoudig bijsturen

Bij de jaarrekening ontvangt u van ons een grondige analyse van de financiële positie van uw bedrijf. En van de behaalde resultaten in vergelijking met de resultaten over de vorige periode of de gemiddelde branchecijfers. Zo wordt inzichtelijk op welke punten u moet bijsturen om uw ondernemersdoelstellingen te behalen.

Ook moet u steeds vaker aan andere belanghebbenden een jaarverslag kunnen overleggen. Bijvoorbeeld aan de bank wanneer u een krediet wilt aanvragen, aan een nieuwe leverancier of aan de fiscus. Een professioneel samengestelde jaarrekening is dan noodzakelijk.

Wilt u uw jaarrekening door administratiekantoor Bureau van Rooy laten samenstellen of eens vrijblijvend kennismaken, neem dan contact op met een van onze specialisten.

Adres

Krimpen aan de Lek:

Frans Halsstraat 2a
2931 CC Krimpen aan de Lek
E-mail: info@bureauvanrooy.nl
Tel: 0180-522466

Capelle aan den IJssel:

Valeriusrondeel 147
2902 CD Capelle aan den IJssel
E-mail: info@bureauvanrooy.nl
Tel: 06-42867765

Administratiekantoor:

Boekhouder
Salarisadministratie
Starters begeleiding
Management rapportages
Vve- beheer
Aadngifte inkomstenbelasting
Krimpen aan de Lek
Lekkerkerk
Krimpen aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
Rotterdam

© 2018 Bureau van Rooy, Krimpen aan den IJssel / Capelle aan den IJssel