Administratiekantoor Bureau van Rooy

Voor uw financiële administratie een reikende hand!

In control blijven

De ICT sector is dynamisch als geen ander. Hoog tempo van technologische innovatie, een wereldwijd speelveld een overvloed aan ideeën gekoppeld aan chronisch gebrek aan tijd en programmeurs. Kortom er wordt nogal wat van de ICT ondernemer gevraagd en sector specialisten van Flynth spelen daarop in door u te helpen met:

Strategisch advies in ICT

Tijd om het eens helemaal anders te doen? Of doorpakken op de huidige koers? Als ondernemer weet u vaak goed wat u wilt bereiken, maar hoe zet u die ambitie om in concrete stappen? Dit is de ontwikkeling van strategie, een doordacht plan om uw gestelde doelen te realiseren. Bureau van Rooy begeleidt graag uw strategieproces.

In de dynamische ICT-sector is verandering de enige constante. Om daarmee goed om te gaan zoekt u een partner die begrijpt welke eisen dit stelt aan uw bedrijf. Uw adviseur zet de juiste frameworks in om uw strategie tot stand te laten komen.

Ontwikkel uw strategie

Bureau van Rooy adviseert directie en managementteams van IT-ondernemingen bij het ontwikkelen van de strategie. Dit kan in sessie met het management, waarbij we in een gestructureerd proces verschillende benaderingen kiezen om het plan te helpen ontwikkelen.

Adres

Krimpen aan den IJssel:

Molenaar van schelvenlaan 4
2922 BT Krimpen aan den IJssel
E-mail: info@bureauvanrooy.nl
Tel: 0180-522466

Capelle aan den IJssel:

Valeriusrondeel 147
2902 CD Capelle aan den IJssel
E-mail: info@bureauvanrooy.nl
Tel: 06-42867765

 

 

Administratiekantoor:

Boekhouder
Salarisadministratie
Starters begeleiding
Management rapportages
Vve- beheer
Aadngifte inkomstenbelasting
Krimpen aan de Lek
Lekkerkerk
Krimpen aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
Rotterdam

© 2018 Bureau van Rooy, Krimpen aan den IJssel / Capelle aan den IJssel