Administratiekantoor Bureau van Rooy

Voor uw financiële administratie een reikende hand!

Debiteurenbeheer of facturatie uitbesteden?

U  heeft als MKB-ondernemer een mooi bedrijf opgezet waar u trots op kunt zijn. Misschien heeft u ook een aantal werknemers in dienst en de zaken gaan goed. Maar u merkt dat naarmate uw bedrijf groeit, u steeds meer tijd kwijt bent aan administratief werk. 

Doordat u steeds meer tijd kwijt bent aan de administratie, heeft u minder tijd over om de werkzaamheden te doen waar u van houdt en goed in bent. Als deze situatie u bekend voor komt, dan is het uitbesteden van uw facturatie misschien een goede oplossing. Beter bekend bij iedereen als het uitbesteden van het debiteurenbeheer. Debiteurenbeheer is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering. U wilt tenslotte betaald worden voor diensten of producten die u geleverd heeft.

Het gehele proces van facturatie en debiteurenbeheer tot incasso wordt door ons verzorgd. Wij werken met een vast contactpersoon, zodat u altijd weet  aan wie u uw debiteurenbeheer uitbesteed. Wij werken vanuit uw bedrijfsnaam, of indien nodig vanuit onze eigen persoonlijke huisstijl.

Verzuimt uw debiteur te betalen? Wij ondersteunen uw onderneming graag met het innen van de openstaande factuur. Ieder bedrijf is anders, daarom geeft administratiekantoor Bureau van Rooy u graag een persoonlijk advies over de best passende aanpak voor uw organisatie. Alles gericht op een snelle betaling van de openstaande facturen, met het oog op het behoudt van uw opgebouwde klantrelatie

en optimale liquiditeiten.

Door onze doelgerichte betrokkenheid hebben wij al voor veel organisaties facturen succesvol geïnd, daarnaast zijn zij ook direct ontzorgt, van de voor hen vervelende klus! Dit doen wij ook graag voor uw onderneming.

Adres

Krimpen aan de Lek:

Frans Halsstraat 2a
2931 CC Krimpen aan de Lek
E-mail: info@bureauvanrooy.nl
Tel: 0180-522466

Capelle aan den IJssel:

Valeriusrondeel 147
2902 CD Capelle aan den IJssel
E-mail: info@bureauvanrooy.nl
Tel: 06-42867765

Administratiekantoor:

Boekhouder
Salarisadministratie
Starters begeleiding
Management rapportages
Vve- beheer
Aadngifte inkomstenbelasting
Krimpen aan de Lek
Lekkerkerk
Krimpen aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
Rotterdam

© 2018 Bureau van Rooy, Krimpen aan den IJssel / Capelle aan den IJssel