Administratiekantoor Bureau van Rooy

Voor uw financiële administratie een reikende hand!

Belang van de administratie

Je administratie omvat alle gegevens over je onderneming die je op papier of elektronisch vastlegt. En vormt de basis van je belastingaangiften. het geeft je een overzicht van hoe je bedrijf ervoor staat. Je inkomsten, uitgaven en winst staan op een rij en je ziet in één oogopslag of het betalingsgedrag van klanten goed is. Daardoor kun je op tijd ingrijpen als het financieel wat minder gaat met je onderneming. Haal meer uit uw administratie. Uw administratie uitbesteden aan administratiekantoor Bureau van Rooy biedt u allerlei voordelen. Uw cijfers worden regelmatig verwerkt Ook afschrijvingen en loonjournaalposten worden regelmatig in uw administratie verwerkt. Hierdoor krijgt u een actueel inzicht in de financiële stand van uw bedrijf. Zo voorkomt u financiële verrassingen achteraf.

Voordelen van het uitbesteden

Het grootste voordeel van het uitbesteden van je administratie is dat jij er beduidend minder omkijken naar hebt. Je hoeft je niet alleen niet meer te verdiepen in allerlei regeltjes, wetten, formules en andere administratieve rompslomp, maar je hoeft er ook geen tijd meer aan te besteden. Kostbare tijd die je toch veel liever in je bedrijf kan en wil steken? Je bent ondernemer geworden om een bedrijf te runnen niet om meerdere uren per maand te besteden aan een gortdroog Excel-bestand, toch?

De administratie uitbesteden kost natuurlijk geld, maar als je er zelf geen kaas van gegeten hebt kan het ook financieel raadzaam zijn om het uit te besteden. Een boekhouder of accountant weet beter dan jij aan welke wettelijke eisen je administratie moet voldoen. Ze zijn soms net wat beter op de hoogte van regelgeving rond de belastingvoordeeltjes bijvoorbeeld.

Verwerking van uw administratie

Het kan handig zijn om een administrateur of administratief mederwerker bij u op kantoor te hebben. Of verwerkt u uw administratie liever zelf via internet. Bij administratiekantoor Bureau van Rooy kunt u uw administratie uitbesteden op uw manier. U kunt kiezen uit verschillende manieren om uw administratie te verwerken:

  • Uw volledige administratie uitbesteden: administratie, belastingaangiften en het jaarwerk wordt door ons uitgevoerd. Dit kan ook bij u op kantoor gedaan worden.
  • Zelfstandig online boekhouden: verwerk zelfstandig uw inkoop facturen, verkoopfacturen en bankafschriften met onze software of uw eigen administratieprogramma. Uw contactpersoon op de vestiging bij u in de buurt controleert uw administratie, maakt eventuele correcties en doet daarnaast de belastingaangiften en het jaarwerk;
  • Tijdelijke hulp bij uw boekhouding: heeft u op tijdelijke basis een allround administrateur nodig? Bij capaciteitsproblemen kunt u gebruik maken van een van onze financiele profesionals voor het wegwerken van administratieve achterstanden. Voor het opstellen van bedrijfsspecifieke rapportages, doorspreken van cijfers met het management en het uitzetten van acties naar de toekomst.

Wilt u uw administratie uitbesteden of meer informatie over administratiekantoor Bureau van Rooy neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Adres

Krimpen aan de Lek:

Frans Halsstraat 2a
2931 CC Krimpen aan de Lek
E-mail: info@bureauvanrooy.nl
Tel: 0180-522466

Capelle aan den IJssel:

Valeriusrondeel 147
2902 CD Capelle aan den IJssel
E-mail: info@bureauvanrooy.nl
Tel: 06-42867765

Administratiekantoor:

Boekhouder
Salarisadministratie
Starters begeleiding
Management rapportages
Vve- beheer
Aadngifte inkomstenbelasting
Krimpen aan de Lek
Lekkerkerk
Krimpen aan den IJssel
Capelle aan den IJssel
Rotterdam

© 2018 Bureau van Rooy, Krimpen aan den IJssel / Capelle aan den IJssel